NB! Konto number ja ettevõtte nimi on muutunud!

TENA Pants kampaania Inkotubades

Foto: Hetkel TENA Pants püksmähkmetele kampaania!

Ostes 1 paki TENA Pants imavaid pükse, saad lisaks 5 paari TASUTA! Pakkumine kehtib ka abivahendi kaardiga ostes.

Tena Pants õhku läbilaskvaid imavaid pükse saab kanda nagu tavalist aluspesu. Kõige paremini sobivad aktiivselt liikuvatele inimestele, kellel on kerge, keskmine või raske pidamatus. Püksid istuvad mugavalt tänu pehmele ja elastsele materjalile ning kuiva tunde tagab kiiresti imav pealispind.

Kampaania kestab kõikides Inkotubades augusti lõpuni 2014.

Kõikides Inkotubades on augustis TENA Pants püksmähkmetele kampaania!

Ostes 1 paki TENA Pants imavaid pükse, saad lisaks 5 paari TASUTA! Pakkumine kehtib ka abivahendi kaardiga ostes.

Tena Pants õhku läbilaskvaid imavaid pükse saab kanda nagu tavalist aluspesu. Kõige paremini sobivad aktiivselt liikuvatele inimestele, kellel on kerge, keskmine või raske pidamatus. Püksid istuvad mugavalt tänu pehmele ja elastsele materjalile ning kuiva tunde tagab kiiresti imav pealispind. Kampaania kestab kõikides Inkotubades augusti lõpuni 2014.