NB! Konto number ja ettevõtte nimi on muutunud!

Juba sel kolmapäeval toimub Tallinna omastehooldajate aasta viimane kohtumine

Juba sel kolmapäeval toimub Tallinna omastehooldajate aasta viimane kohtumine

Käesoleva aasta viimane Tallinna omastehooldajate kokkusaamine toimub sel kolmapäeval, 18. detsembril ja esinejateks on Jaani koguduse õpetaja Jaan Tammsalu ning mälutreeningute korraldaja Anu Joonuks.

2012. aastal käisime väikese grupi omastehooldajatega Tartus sotsiaaltöö konverentsil. Seal esines väga sisuka ja toreda ettekandega EELK Tallinna Jaani koguduse õpetaja Jaan Tammsalu. Kevadel leppisime juba varakult temaga kokku, et ootame teda meie detsembrikuu kokkusaamisele külla.

Lisaks on külla kutsutud mälutreeningute korraldaja ja Tapa omastehoolduse eestvedaja Anu Jonuks, kes viib seekord läbi jõuluteemalise treeningu.

Tänu Tallinna Sotsiaal- ja Tervishoiuametile, kes rahastab grupi kooskäimisi, saame pakkuda ka väikeseid üllatusi!

Kui teil on mõni tuttav, kes hooldab oma lähedast või lähedane-tuttav, kes on seotud omastehooldusega – siis katsuge korraldada nii, et saate koos tulla. Ja alati on külla oodatud meie endised tugigrupi liikmed.

Palume võimalusel osalemisest ette teatada MTÜ Inkotuba projektijuhile Pirjo Vaarmaale, tel 555 00 290 või e-posti aadressil: pirjo@inkotuba.ee

Tallinna omastehooldajate kohtumine toimub 18. detsembril 2013 kell 13 Tallinna Puuetega Inimeste Tegevuskeskuse saalis, aadressil Endla 59. Üritus on tasuta.

Tallinna omastehooldajate tugigrupp kohtub 2013.aastal iga kuu kolmandal kolmapäeval ja on mõeldud inimestele, kes hooldavad oma lähedast. Igakuiseid kooskäimisi korraldab MTÜ Inkotuba ja toetab Tallinna Sotsiaal- ja Tervishoiuamet.

MTÜ Inkotuba loodi 2001. aastal. Igapäevateenusena pakub Inkotuba vastuseid pidamatus- ja põetushooldusalastele küsimustele ning annab tasuta professionaalset abi kõikidele soovijatele. Inkotoast saab soetada vajalikke mähkmeid, hooldus- ja abivahendeid, samuti korraldab MTÜ Inkotuba pidamatusealaseid koolitusi. Lisaks Tallinnale on Inkotoad Tartus, Pärnus, Võrus, Viljandis, Rakveres, Haapsalus, Kuressaares, Paides, Kohtla-Järvel ja Narvas. Ka “Omastehooldaja käsiraamatut” saab tasuta kõigist Inkotubadest.

Koduleht: www.kuivaks.ee