NB! Konto number ja ettevõtte nimi on muutunud!

Tallinnas toimub sel nädalal tasuta loovteraapia konverents

Tallinnas toimub sel nädalal tasuta loovteraapia konverents

31. oktoobril ja 1. novembril 2013 toimub Tallinna Ülikoolis konverents “Loovteraapia noorele, küpsele ja eakale”, kus põhirõhk on dementsuse käes kannatavatel eakatel.

Seekordse konverentsi teemad keskenduvad loovuse mitmekülgsetele rakendustele ja toovad fookusesse loovteraapia võimalused dementsusega võitlevate eakate heaolu ja elukvaliteedi toetamisel.

Esimesel konverentsipäeval mõtisklevad loovuse teema üle tunnustatud kunstnikud, nagu näiteks Sirje Runge ja Aili Vahtrapuu, avatakse loovuse uurimuslikke aspekte ja toimuvad loovuse töötoad.

Teisel päeval käsitletakse loovteraapia võimalusi sotsiaalhoolekandes ja toimuvad erinevad loovteraapia töötoad. Saab vaadata hiljuti valminud loovteraapia õppefilmi.

Loovteraapia on kunste teraapiavahendina rakendav psühhoteraapia, kus selgelt määratletud kliendi-terapeudi suhtes rakendatakse loomingulisi vahendeid ja kunstimeediaid kliendi tervislikust seisundist lähtuvate eesmärkide saavutamiseks. Loovteraapia hõlmab nelja eraldi määratletud spetsialiseerumissuunda: visuaalkunstiteraapia, muusikateraapia, draamateraapia ning tantsu- ja liikumisteraapia.

Konverentsile on oodatud erinevate erialade üliõpilased ning kunsti-, sotsiaal- ja tervishoiuvaldkondade esindajad.

Osalemine on TASUTA.

Konverentsi korraldavad TLÜ Kunstide Instituudi kunstiteraapiate osakond ja Eesti Loovteraapiate Ühing.

Konverentsi programm ja registreerumine sellel lehel.

Lisainfo: Merle Põld, +372 639 1747, merle.pold@tlu.ee