Oktoobrikuisel omastehooldajate kohtumisel andis nõu võlanõustaja

Oktoobrikuisel omastehooldajate kohtumisel andis nõu võlanõustaja

Tallinna omastehooldajate tugirühma oktoobrikuisel kohtumisel sel kolmapäeval, 16. oktoobril esines võlanõustaja Katri Heinjärv, kes on üks Eesti esimesi nõustajaid.

Ligi 8aastase töökogemusega võlanõustaja Heinjärv jagas väga praktilisi näpunäiteid, kuidas makseraskusi vältida ning kui need on tekkinud, kuidas nendega kõige paremini toime tulla. Täpsemaid nõuandeid saate lugeda manuses olevast artiklist makseraskuste ennetamise kohta.

Väga hea infoallikas on ka Finantsinspektsiooni tarbijatele suunatud portaal Minuraha.

Nõustamisteenuse eest tasub kohalik omavalitsus
Tallinna tööealised isikud saavad nõustamisteenusele läbi Töötukassa
Tallinna Sotsiaaltöö Keskus osutab alates 2006. aastast võlanõustamise teenust sh isikutele väljastpoolt Tallinna linna (elukohajärgse omavalitsuse garantiikirja alusel). Teenus on Tallinna elanikele tasuta. Teiste omavalitsuste elanikele on teenuse hind 19,10 eurot (300.- krooni) tund. Maksab teenusele suunanud kohalik omavalitsus.
Loe lisa: http://www.swcenter.ee/volanoustamine