Ida-Tallinna Keskhaigla tasuta koolitused oktoobris

Ida-Tallinna Keskhaigla tasuta koolitused oktoobris

Oktoobrikuus korraldab ITKH tasuta koolitused Magdaleena üksuse suures saalis Pärnu mnt 104, kus antakse huvilistele alusteadmisi levinumatest haigustest, voodihaige kodusest põetamisest, radioloogilistest ja laboratoorsetest uuringutest, toimub koolitus sagelipõdevate laste vanematele jm.

7. oktoobril toimub koolitus “Toidu mõju südame ja veresoonkonna haiguste puhul. Kas ja milliseid rasvu süüa?”, 8. oktoobril koolitus sageli põdevate laste vanematele, 9. oktoobri teema on “Elu pärast insulti”, 10. oktoobril antakse teavet allergiahaige abistamiseks, 14. oktoobril on marevanravil olevate patsientide teabepäev tromboosiohu vältimiseks, 15. oktoobril õpetatakse voodihaige koduse hooldamise ja põetamise ning põetajat säästvaid võtteid, 16. oktoobril tutvustatakse hügieeni ja tänapäevase koristamise põhitõdesid. 17. oktoobril toimub koolitus “Radioloogilised ja laboratoorsed uuringud. Kuidas end ette valmistada?”

Kõik nimetatud koolitused toimuvad Ida-Tallinna Keskhaigla Magdaleena üksuse (Pärnu mnt 104) suures saalis kell 15-16.30.

Kell 13-14.30 toimuvad koolitused käsitlevad silmahaigusi: 16. oktoobril käsitletakse glaukoomi ja 18. oktoobril katarakti e hallkaed.

Koolitused on huvilistele tasuta.