NB! Konto number ja ettevõtte nimi on muutunud!

Tallinna omastehooldajate tugirühm pühapäeval, 5. mail TV-s

Tallinna omastehooldajate tugirühm pühapäeval, 5. mail TV-s

Tallinna omastehooldajate turgirühma liikmed ja selle eestvedaja Pirjo Vaarmaa on järgmisel pühapäeval, 5. mail kell 15 Tallinna TV uues saatesarjas Pühapäevatee. Saatesari on järelvaadatav ka veebis.

Tallinna TV võttegrupp käis kohal omastehooldajate tugirühma viimasel kokkusaamisel, kus lisaks rühma eestvedajala Pirjo Vaarmaale avaldasid arvamust ka Maire Pentikäinen (rühma kokkusaamistel osalenud regulaarselt, omastehooldaja, Viljandi omastehooldajate tugigrupi looja) ja Tallinna tugigrupi liige, vabatahtlik Tiiu Einlo (13 aastat omastehooldaja).

Tallinna televisiooni saatesari Pühapäevatee kutsub vaatama küpses eas inimesi, oodatud on teisedki. Sarja eesmärk on tõsta vaatajate tuju ja toonust, käiakse põnevate persoonide jutul, uuritakse, mis sotsiaalvallas ja tervishoius toimub, vaetakse vanade ja noorte läbisaamist, ollakse huvitavate ettevõtmiste juures ning plaanis on ka vaatajamäng ka.

Saatesarja kodulehekülg.

Ka varasemates Pühapäevatee saadetes on omastehoolduse teemat kajastatud. Näiteks 14. aprilli saates rääkis MTÜ Kuusalu Omastehooldus asutaja Tiina Tursman ühingu loomisest, eesmärgiga võimaldada omastehooldajaile nõu ja abi.

Saated on eetris pühapäeviti kell 15, kuid on järelvaadatavad ka veebis.

Tallinna omastehooldajate tugirühma kokkusaamised toimuvad iga kuu (välja arvatud juuli) kolmandal kolmapäeval ja on tasuta. Ajakava kohta saab infot veebilehelt www.kuivaks.ee