NB! Konto number ja ettevõtte nimi on muutunud!

Tallinna omastehooldajad külastavad jõulukuul Villa Benitat

Tallinna omastehooldajad külastavad jõulukuul Villa Benitat

Tallinna omastehooldajate tugigrupi jõulukuu kokkusaamine toimub seekord nädal varem, 12.12.2012. Ühiselt külastatakse hooldusasutust Villa Benita.

Tallinna omastehooldajate tugigrupp külastab sel kolmapäeval, 12. detsembril Villa Benitat, mis asub Tallinnast 35 km kaugusel. Samas süüakse ka traditsiooniline jõululõuna. Üritusele registreerimine on lõppenud.

Tallinna omastehooldajate tugirühma igakuiseid kokkusaamisi korraldab MTÜ Inkotuba ja toetab Tallinna Sotsiaal- ja Tervishoiuamet.

MTÜ Inkotuba loodi 2001. aastal. Igapäevateenusena pakub Inkotuba vastuseid pidamatus- ja põetushooldusalastele küsimustele ning annab tasuta professionaalset abi kõikidele soovijatele. Inkotoast saab soetada vajalikke mähkmeid, hooldus- ja abivahendeid, samuti korraldab MTÜ Inkotuba pidamatusealaseid koolitusi. Lisaks Tallinnale on Inkotoad Tartus, Pärnus, Võrus, Viljandis, Rakveres, Haapsalus, Kuressaares, Paides, Kohtla-Järvel ja Narvas. Ka “Omastehooldaja käsiraamatut” saab tasuta kõigist Inkotubadest.

Info: Pirjo Vaarmaa, MTÜ Inkotuba projektijuht, pirjo@inkotuba.ee, tel 5500290.