NB! Konto number ja ettevõtte nimi on muutunud!

Tallinna omastehooldajate 17. oktoobri kohtumisel räägitakse hooldusravist

Tallinna omastehooldajate 17. oktoobri kohtumisel räägitakse hooldusravist

Oktoobrikuu Tallinna omastehooldajate tugirühma kokkusaamine toimub sel kolmapäeval, 17. oktoobril algusega kell 13.00. Eesti Haigekassa Harju osakonna usaldusarst Mall Vahtra räägib hooldusravist ja digitaalseks muutunud meditsiinilise abivahendi kaardist.

Hooldusravi on omastehooldajatele üks olulisemaid teemasid. Lisaks tutvustatakse haigekassa abivahendi, meditsiiniseadme kaardi uut, digitaalset versiooni (kindlasti mitte segamini ajada kohaliku omavalitsuse sotsiaalosakonna poolt väljaantava abivahendi kaardiga!) ja kuidas see toimib. Saadakse nõu ravimite valimisel apteegis ja muud vajalikku.

Peale Mall Vahtra esinemist arutatakse ühiselt jõulukuu kokkusaamise korraldamist ja jagatakse mõtteid järgmise, 2013. aasta tegemiste kohta.

Tallinna omastehooldajate tugirühma kohtumine toimub 17. oktoobril kell 13 Tallinna Puuetega Inimeste Tegevuskeskuse klubiruumis, aadressil Endla 59.

2012. aasta iga kuu kolmandal kolmapäeval toimuvatele kokkusaamistele ei pea ennast registreerima ja need on tasuta. Võta kaasa ka tuttav omastehooldaja!

Tallinna omastehooldajate tugirühma igakuiseid kokkusaamisi korraldab MTÜ Inkotuba ja toetab Tallinna Sotsiaal- ja Tervishoiuamet.

MTÜ Inkotuba loodi 2001. aastal. Igapäevateenusena pakub Inkotuba vastuseid pidamatus- ja põetushooldusalastele küsimustele ning annab tasuta professionaalset abi kõikidele soovijatele. Inkotoast saab soetada vajalikke mähkmeid, hooldus- ja abivahendeid, samuti korraldab MTÜ Inkotuba pidamatusealaseid koolitusi. Lisaks Tallinnale on Inkotoad Tartus, Pärnus, Võrus, Viljandis, Rakveres, Haapsalus, Kuressaares, Paides, Kohtla-Järvel ja Narvas. Ka “Omastehooldaja käsiraamatut” saab tasuta kõigist Inkotubadest.

Lisainfo:
Pirjo Vaarmaa, MTÜ Inkotuba projektijuht
Tel: 55500290
E-post: pirjo@inkotuba.ee
www.kuivaks.ee
www.tenapood.ee