NB! Konto number ja ettevõtte nimi on muutunud!

Ilmus tõlkeraamat Aspergeri sündroomist

Ilmus tõlkeraamat Aspergeri sündroomist

Ilmunud on inglise keelest tõlgitud raamat “Aspergeri sündroom: sotsiaalne sekkumine ja oskuste treening” (autor David Moat).

Moat on kogenud psühhoterapeut, kes on töötanud vaimse arengu mahajäämusega inimeste, autistide ja Aspergeri sündroomiga inimestega juba üle 25 aasta. Ta on pidanud loenguid nii Inglismaal, Iirimaal kui ka Eestis ning on kirjutanud mitu autismialast raamatut.

See on esimene eesti keeles ilmunud raamat, mis annab konkreetseid juhiseid just Aspergeri sündroomiga inimestega tegelemiseks. Raamatust leiab endale lisainfot iga inimene, kes oma era- või tööelus Aspergeri sündroomiga inimestega kokku peab puutuma. Raamat sisaldab erinevaid harjutusi ja juhtnööre, mille abil saab õpetada Aspergeri sündroomiga inimestele oskusi, mis aitavad neil paremini ühiskonnas hakkama saada ja sotsialiseeruda.

Aspergeri sündroom on üks autismi spektri häiretest. Sel puhul esinevad probleemid sotsiaalses kommunikatsioonis, sotsiaalses interaktsioonis ja seoses sotsiaalse kujutlusvõimega. Täiendavad raskused võivad avalduda läbi konkreetse kognitiivse stiili, mis paljusid selle sündroomi all kannatajaid iseloomustab.

Raamatu hind on 10 eurot (+ saatmiskulu 70 senti ühe raamatu kohta).
Raamatu tellimine ja müük:
OÜ Via Naturale (adressil Lembitu 8, Tartu, III korrus. Avatud E-R 9.30-18.00)
Lisainfo evelin@tervisekool.ee, tel 7421509, 5071255

Vt ka infot kirjastuse kodulehelt.