NB! Konto number ja ettevõtte nimi on muutunud!

D´DIFFERENCE Natural Beauty Intiimpesu geel, 300ml

7,10

Intiimpesugeel on mõeldud õrnade kehapiirkondade hügieeni jaoks, aga võib pesta kogu keha, sh käsi ja näopiirkonda. Peale intiimpesugeeli kasutamist jääb nahk pehme ja siidine.

Kogus
300ml
Kategooria:

D´DIFFERENCE Natural Beauty intiimpesugeel on mõeldud õrnade kehapiirkondade hügieeni jaoks. See sisaldab ECOCERT ja COSMOS sertifikaatidega, äärmiselt pehme toimega, nahasõbralikke pindaktiivseid ehk pesuaineid, mis ei kuivata nahka.

Geel sisaldab rahustavaid, niisutavaid ja põletikuvastaseid komponente. Ühtlasi sisaldub geelis ka piimhape, mis tagab naha normaalse happelise keskkonna ja mikrofloora ning kaitseb nahka seeninfektsioonide eest.

Uuendatud toode on SLS ja SLES ühendite vaba. SLS ja SLES on pindaktiivsed ained mis vahutavad hästi, aga omavad paljude uuringute kohaselt naha pinnale kuivatavat ja naha loomulikku kaitsekihti nõrgestavat mõju. Ülaltoodud ained on asendatud suhkrutel baseeruvate, heade pesuomadustega ainetega, mida on palju lihtsam ja mugavam maha pesta. Uuendatud koostisega geelis ei ole enam ka PEG-ühendeid.

Uutest koostisainetest on tootesse lisatud Aloe vera geel ning vees lahustuvad babassu ja avokaado õlid, mis toidavad ja rahustavad nahka.

 

Looduskosmeetika sarjade D’Difference ja D’Difference For Men algne idee pärineb Dr Ruth Oltjerilt, kes juba aastaid tagasi asus koostöös teiste arstide ja teadlastega otsima parimaid lahendusi lamatiste ning põletushaavade ravimisel. Tulemused olid sedavõrd tõhusad, et kogutud teadmisi otsustati rakendada kosmeetika loomisel. Dr Oltjeri visiooniks oli luua nahahooldussari, mis põhineb looduslikul toorainel, ei sisalda sünteetilisi säilitusaineid ning mis on ühtviisi nii tõhus, ohutu kui ka kasutajale nauditav. Selle loodusliku ja luksusliku kosmeetika kasutamine teeb naha tuntavalt nooruslikumaks, elastsemaks ja säravamaks.

Maksmine

Millal ma kauba eest maksma pean?

Maksta saab kohe Swedbanki internetipanga lingi kaudu. Arvega makstes võite ükskõik millise panga internetipangas või pangakontoris tasuda teie e-maili aadressile saabunud arve alusel.

Kohaletoimetamine

Kas tooted võib tellida ükskõik millisele aadressile?

Kauba saate kätte kas valitud SmartPOSTi automaadist või toob kuller selle teie valitud aadressile. Kohalekanne toimub ainult Eestis asuvatele aadressidele.

Tagastamine

Kaupade tagastamine

Kaupade tagastuse ja pretensioonide esitamise kohta lugege siit.