NB! Konto number ja ettevõtte nimi on muutunud!

*Tahad jaaniõhtut nautida kuivalt … kasuta üliõhukest kaitset, mis ka napis riietuses jääb märkamatuks!

*Tahad jaaniõhtut nautida kuivalt … kasuta üliõhukest kaitset, mis ka napis riietuses jääb märkamatuks!

Mida teha, kui naeruhoos või pingutusel juhtub mõni tilk ootamatult püksi tulema? Või on probleem juba suurem ning hakkab mõjutama sinu igapäevast elu?

Kas loodad, et see on mööduv nähtus ja püüad sellest mitte mõelda? Või oled valmis teada saama, et see on väga laialt levinud probleem, mis tavaliselt ainult süveneb? Pidamatus on teema, mida me sõprade-tuttavatega meeleldi jagama ei kipu. Seetõttu tundubki, et uriinipidamatus puudutab vaid üksikuid.

Uriinipidamatus ehk inkontinentsus on üha suurenev probleem nii vanade kui noorte hulgas, nii naistel kui meestel. Selle põhjused võivad olla väga erinevad alates erinevatest terviseprobleemidest lõpetades igapäevase istuva tööga…  Pidamatust soodustavad tegurid võivad olla rasedus, tüsistused sünnitusel, menopaus, eesnäärme probleemid, kuseteede- ja põiepõletikud, kroonilised või mitmed kaasuvad haigused, diabeet, neuroloogilised probleemid, kõhukinnisus, aga ka pidev raskuste tõstmine, rühihäired, istuv eluviis, vanus, ülekaalulisus ja vahel ka ravimite kõrvaltoime.

Mida siis teha ja kuidas kiiresti abini jõuda?

  1. Kõige esmane ja täiesti tasuta abi on vaagnapõhjalihaste treenimine. Neid harjutusi peaksid tegema kõik, sõltumata sellest, kas pidamatus on juba käes või mitte.

Vaagnapõhja treenimiseks on erinevaid harjutusi, millest tuntumad on Kegeli harjutused – osasid neist saab teha igal ajal ja teistele märkamatult… kui olete teel tööle või koju, töölaua taga istudes, poes kassa järjekorras, kinos või teleka ees jne. Vaata harjutusi siin, need sobivad nii naistele kui meestele. Nende harjutuste tegemiseks ei ole keegi liiga noor või liiga vana ning alustada pole kunagi hilja. Tähtis on järjepidevus, sest tulemused võivad tulla alles nädalate pärast. Kui tundub, et harjutused ei mõju, siis küsi abi, sest võib juhtuda, et pole leidnud õigeid lihaseid üles!

  1. Pöördu arsti poole, sest ainult õige diagnoos tagab eduka ravi ning lõpptulemuse. Julge koheselt oma murest rääkida perearstile, kes vajadusel suunab edasi eriarstile. Mida varem, seda parem. See peaks olema sama loomulik, kui ükskõik millisest muust probleemist rääkimine. Saades teada probleemi algpõhjuse, on kindlasti suuremad võimalused leida ka õige ravimeetod.

  1. Koheselt tuleb appi MTÜ Inkotuba, olles uriinipidamatuse tasuta nõustamisele spetsialiseerunud juba aastast 2001.

Aitame selgitada pidamatuse tüübi, räägime abi saamise võimalustest ning leiame kliendile sobivad tooted, et tagada tema igapäevaelu normaalne jätkumine. Inkotoas ei toimu meditsiinilist läbivaatust, vaid kasulikku nõu antakse vestluse põhjal. Piinlik pole mitte probleemist rääkimine, vaid selle tähelepanuta jätmine! Broneeri aeg tasuta privaatsele nõustamisele telefoni teel sulle sobivas Inkotoas.

  1. Kasuta õigeid, spetsiaalselt uriinipidamatuse jaoks loodud pesukaitseid. On tavaline, et selle probleemiga kokku puutuvad inimesed kasutavad koduseid vahendeid, kõige sagedamini näiteks WC-paberit, mis on aga ebahügieeniline ega taga soovitud tulemust. Samuti ei ole piisavalt tõhusad tavalised hügieenisidemed, sest need on välja töötatud teisel eesmärgil ega suuda suuremat leket nii kiiresti imada, rääkimata lõhna neutraliseerimisest. Uriini lekkekiirus on 10–20 korda suurem kui verel ning konsistents kordades vedelam. Seetõttu on loodud spetsiaalsed uriinipidamatuse jaoks mõeldud tooted – need on erineva imavuse, suuruse ja kujuga sidemed ning imav aluspesu, eraldi nii naistele kui ka meestele. Sobiva toote leidmiseks on meie e-poes saadaval spetsiaalsed proovikomplektid naistele ja meestele. Need komplektid võimaldavad proovida erineva imavuse ja suurusega tooteid, et selgitada välja täpselt see õige, mis vastab vajadusele ning tagab kaitse ja jääb teistele märkamatuks.

Vaid õigesti valitud toode võimaldab jätkata muretult igapäevaste tegevuste ja hobidega, kartmata uriini leket ja ebameeldiva lõhna levikut.

MTÜ Inkotuba – Muudame sinu mure märkamatuks!

Leia lähim Inkotuba või osta spetsiaalselt uriini imamiseks mõeldud tooteid meie e-poest.

Juunis TENA Lady tooted soodushinnaga.