NB! Konto number ja ettevõtte nimi on muutunud!

Koolitused meessoost omastehooldajatele

Koolitused meessoost omastehooldajatele

MTÜ Eesti Omastehooldus alustab koolitussarja meesomastehooldajatele, mille esimene üritus on 22. septembril ja keskendub etiketile. Sellesügisene omastehooldajate tegevus keskendub eelkõige tublidele meestele ning viib kohtumiste ja käikudega teemavaldkondadesse, kuhu ehk muidu kergesti ei pääse või üksi tülikas minna on. Mees, kes sa jagad ja toetad lähedase hooldust omaenese peres või kui oled lihtsalt hea ja tähelepanelik abiline oma naabrimemmele- taadile, siis loe see kiri lahkesti lõpuni, mõtle hetk ja ütle „jah, see kõik on mõeldud just minule, enesetäienduseks, puhkuseks ja uuteks kontaktideks!“

Esimest kohtumist alustame pühapäeval, 22. septembril Elva linna väikeses hubases kohvikus Ameli (Kesk 19) teretulemast kohviga kell 11.30 ja arutlusteemaks on: Elamise kunst. Etikett igapäevaelus.

Kas sa tead, et Victoria-aegsel Inglismaal kandsid härrad kübaraid ainult selleks, et võtta need tänaval daame kohates peast? Mis on etikett? Termin “etikett” tuleb ladinakeelsest väljendist est hic questio, mis tõlkes tähendab: siin on küsimus. Kui juba on küsimus, siis tuleb leida ka vastus. Etiketiõpetaja Inge Ojakäär räägib headest kommetest ja oskusest käituda mistahes olukorras korrektselt, ausalt ja heatahtlikult, jagab teadmisi sellest, mis sobib ja mis ei sobi ühes või teises olukorras. Selleks, et meid mõistetaks nii, nagu meie seda soovime, tuleb osata “elamise kunsti”.

Oma osalemisest anna palun teada hiljemalt kolmapäevaks, 18. septembriks, sobib nii e- post: info@omastehooldus.eu kui tel. 5068822. Osalemine on tasuta, sõidukulu tuleb küll endal kanda, kuid koos ühekandikaaslastega tulles (kontaktid saad Hellelt, kui huvi tunned!) on seegi taskukohasem. Oktoobris oleme külas Saku õlletehases, siis on põhjapoolsetel osalejatel jällegi kulutused väiksemad. Kõik ettepanekud ja kommentaarid teretulnud!