NB! Konto number ja ettevõtte nimi on muutunud!

Tallinna omastehooldajad sõidavad ühiselt Viljandis toimuvale foorumile

Tallinna omastehooldajad sõidavad ühiselt Viljandis toimuvale foorumile

Euroopa kodanike aastale pühendatud teine omastehoolduse foorum toimub 24. augustil Viljandis Sakala Keskuses. Tallinna omastehooldajad sõidavad üritusele ühiselt.

Tallinna omastehooldajad sõidavad grupiga Viljandis toimuvale foorumile 24. augusti hommikul kell 6.30 ja tagasi Tallinnas ollakse kella 21 paiku. Sõidule on vee mõned vabad kohad ja osalustasu Tallinnast minejale on 5 eurot. Täpsem info MTÜ Inkotuba projektijuhi Pirjo Vaarmaa käest (e-post pirjo@inkotuba.ee või tel 55500290). Registreeida saab kuni 18. augustini.

Euroopa Liidu kodakondsus ja sellega kaasnevad õigused on üks Euroopa Liidu tugisammastest. EL kodakondsus kehtestati Maastrichti lepinguga 1. novembril 1993 ja peagi möödub sellest 20 aastat. Selle tähistamiseks tegi Euroopa Komisjon ettepaneku kuulutada 2013. aasta Euroopa kodanike aastaks.
Korraldatav foorum on pühendatud teemaaastale ja keskendub Eesti sotsiaalmaastikul kõige vähem tähelepanu ja toetust pälvinud sihtrühmale, lähedasi hooldavatele pereliikmetele, omastehooldajatele.

Võrdväärse kodanikuna on ka omastehooldajatel oluline teada ja tunda õigusi, mis kaasnevad EL kodakondsusega, nad soovivad arutleda omastehooldajate õigustest ELis ja luua nägemust sellest, kuidas ELs ja Eestis peaks omastehooldajate olukord muutuma lähiajal ja milliseks kujunema mõne aasta jooksul.

Täpsema programmi saab alla laadida siit.

Teine omastehoolduse foorum on kutsutud kokku Eesti Regionaalse ja Kohaliku Arengu SA ja MTÜ Eesti Omastehooldus algatusel ning ettevõtmist toetab Hasartmängumaksu Nõukogu.