NB! Konto number ja ettevõtte nimi on muutunud!

Juba sel kolmapäeval maandab Tallinna omastehooldajate pingeid naeruterapeut

Juba sel kolmapäeval maandab Tallinna omastehooldajate pingeid naeruterapeut

Juunikuu Tallinna omastehooldajate kokkusaamine toimub sel kolmapäeval, 19. juunil algusega kell 13.00 ja taas maandab osalejate pingeid naeruterapeut Epp Priimägi.

Väga harva oleme kutsunud oma lektoreid-esinejaid teistkordselt külla. Seekordne esineja on naeruterapeut Epp Priimägi, kellega koosveedetud aeg oli eelmisel korral väga lõbus ja pingeid maandav.

Kes toona osaleda ei saanud, sellel tasub kindlasti tulla ja naeruteraapia ära proovida. Lisaks arutatakse augustikuu väljasõiduga seonduvat – nimelt toimub 24. augustil Viljandis suur üle-Eestiline omastehooldajate kokkusaamine.

Tallinna omastehooldajate kohtumine toimub Tallinna Puuetega Inimeste Tegevuskeskuse saalis, aadressil Endla 59. Üritus on tasuta.

Tallinna omastehooldajate tugigrupp kohtub 2013. aastal iga kuu kolmandal kolmapäeval. Juulis puhatakse ja 24. augustil on plaanis etteregistreerimisega väljasõit Viljandisse. Tallinna omastehooldajate tugigrupi igakuiseid kokkusaamisi korraldab MTÜ Inkotuba ja toetab Tallinna Sotsiaal- ja Tervishoiuamet.

MTÜ Inkotuba loodi 2001. aastal. Igapäevateenusena pakub Inkotuba vastuseid pidamatus- ja põetushooldusalastele küsimustele ning annab tasuta professionaalset abi kõikidele soovijatele. Inkotoast saab soetada vajalikke mähkmeid, hooldus- ja abivahendeid, samuti korraldab MTÜ Inkotuba pidamatusealaseid koolitusi. Lisaks Tallinnale on Inkotoad Tartus, Pärnus, Võrus, Viljandis, Rakveres, Haapsalus, Kuressaares, Paides, Kohtla-Järvel ja Narvas. Ka “Omastehooldaja käsiraamatut” saab tasuta kõigist Inkotubadest.

Lisainfo: Pirjo Vaarmaa, projektijuht, MTÜ Inkotuba, tel 555 00290, e-post: pirjo@inkotuba.ee, koduleht: www.kuivaks.ee