NB! Konto number ja ettevõtte nimi on muutunud!

Lääne-Tallinna Keskhaiglas tegutseb hooldusravikliinik ja päevahoid

Lääne-Tallinna Keskhaiglas tegutseb hooldusravikliinik ja päevahoid

Lääne-Tallinna Keskhaigla hooldusravikliinikus saavad abi kõik püsiva tervisekahjustuse ja funktsionaalsete häiretega inimesed, kes vajavad pidevat või perioodilist õendusabi ning hoolekannet.

Pakutakse professionaalset õendusabi- ja hooldusabi. Oluline on meeskonnatöö, kuhu on kaasatud patsient ja tema lähedased. Hooldusravikliinikusse saabumisel konsulteerib patsienti kliiniku arst. Patsiendi seisundi hindamiseks koostatakse individuaalne hooldusplaan.

Vastvalminud tervisekeskuses on eriarstid ja taastusraviosakond. Seal on võimalus lisatasu eest saada taastusravi protseduure (füsioteraapia, ravivõimlemine ja massaaž) Hinnakirjaga on võimalik tutvuda siin. Kõik meie patsiendid on ööpäevaringse õendus- ja hoolduspersonali järelvalve all.

Hooldusravikliiniku palatite sisustamisel on järgitud kõiki kaasaegse geriaatria põhimõtteid – paigaldatud on käepärased õe/hooldaja kutsunginupud, funktsionaalsed voodid ja tehnilised abivahendid (ratastoolid, käimisraamid, tõstuk, geriaatrilised, toolid jms.). Palatid on ühe-, kahe- ja kolmekohalised, olemas on ka peretoad, kus haige saab elada koos oma lähedasega.

Hooldusravile suunab patsiendi perearst (või eriarst) saatekirja alusel. Saatekirjale peab olema märgitud haige diagnoosid, info patsiendi seisundi kohta (et ei põeks nakkushaigusi) ja info ravimite kohta, mida patsient tarvitab.

Hooldusravikliinikusse tulles peavad patsiendil kaasas olema omad ravimid. Eesti Haigekassa kaasfinantseerimisel kehtib patsiendi kohta osakonnas viibimise piirmäär 60 päeva aastas, millest omaosalus on 6.87 EUR ööpäeva eest. Patsiendile, kes lahkub haiglast ja ei vaja enam aktiivravi, pakutakse võimalust kasutada koduõendus teenust, et igapäevakeskkonnas paremini toime tulla. Hooldusravikliinik pakub tasulist teenust patsientidele üle Eesti ja väljaspool vabariiki.

Samas pakutakse ka päevahoiuteenust. Lugege lähemalt Lääne-Tallinna Keskhaigla kodulehelt.