NB! Konto number ja ettevõtte nimi on muutunud!

Osta hooldustooted diskreetselt veebipoest

Osta hooldustooted diskreetselt veebipoest

Uriinipidamatustoodete ostmine apteegist või supermarketist võib tekitada nii mõneski meist ebamugavustunnet. Selleks, et oma ostud diskreetselt sooritada, on nüüd avatud TENA veebipood www.tenapood.ee.

Inkotoa veebipoest leiab laia valiku tooteid kerge pidamatuse, raske pidamatuse ning nahahoolduse tarvis. Lisaks on valikus erinevaid tooteid omaste koduseks hoolduseks. Veebipoe hinnad on paljudele toodetele turu parimad. Tellimused toimetatakse kohale ELS-i kulleri või SmartPOSTiga.

„Oluline on teada ka seda, et tavalised hügieenisidemed ei sobi kasutamiseks pidamatuse korral, kuna vere ja uriini koostis on erinev,“ rääkis MTÜ Inkotuba juht Eha Topolev. „Võrreldes pidamatustoodetega, on hügieenisidemel väiksem imavus, uriinilekke korral tundub see märg ning kaotab vormi. Ühtlasi ei hoia hügieeniside ära ebameeldivat uuriinilõhna tekkimist.“

Naistel esineb uriinipidamatust ligikaudu kaks korda enam kui meestel – iga kolmas naine kogeb oma eluajal uriinipidamatust. Pidamatuse all kannatamine on seotud sünnituste arvuga – mida enam on naisel lapsi, seda sagedamini kannatab ta pidamatuse all. Uriinipidamatuse all kannatab 20% üle 65-aastastest ning vähemalt pooled Eesti hooldusasutuses elavatest inimestest. Kokku arvatakse Eestis olevat 100 000 kuni 120 000 inimest, kellel esineb suuremal või vähemal määral uriinipidamatust.

MTÜ Inkotuba pakub igapäevateenusena vastuseid põetus- ja pidamatusalastele küsimustele ning annab tasuta professionaalset abi kõikidele soovijatele. Inkotoast saab soetada vajalikke sidemeid, mähkmeid, hooldus- ja abivahendeid, samuti korraldab MTÜ Inkotuba pidamatusealaseid koolitusi. Tallinnas koguneb MTÜ Inkotuba eestvõtmisel kord kuus Tallinna omastehooldajate tugirühm. Lisaks Tallinnale on Inkotoad Tartus, Pärnus, Võrus, Viljandis, Rakveres, Haapsalus, Kuressaares, Paides, Kohtla-Järvel ja Narvas.