NB! Konto number ja ettevõtte nimi on muutunud!

Tallinna omastehooldajad külastasid jõulukuul Villa Benitat

Tallinna omastehooldajad külastasid jõulukuul Villa Benitat

Maagilisel kuupäeval 12.12.2012 külastasid Tallinna omastehooldajate tugirühma liikmed hooldusasutust Villa Benita.
Külastus Keila lähedal asuvasse ühesse paremate tingimustega hooldusasutusse möödus mõnusas jõulukuises meeleolus. 18 Tallinna omastehooldajate tugigrupi liiget tegi Villa Benitas põhjaliku ringkäigu, ühiselt söödi maitsev jõululõuna ja lauldi ka jõululaule.

Loomulikult jätkus aega ka möödunud aastal tehtu ja uute plaanide arutamiseks ning suhtlemiseks, mis on omastehooldajate tugigrupi kooskäimiste üks olulisemaid eesmärke.

Villa Benita tingimused ja õhkkond avaldasid omastehooldajatele sügavat muljet, kuid sama tõsiselt pani mõtlema ka teenuse 30 eurost päevas algav hind. “Silmaringi laiendamiseks oli see külastus kindlasti kasulik,” leidis Tallinna omastehooldajate tugigrupi juht Pirjo Vaarmaa.

Tallinna omastehooldajate tugirühma igakuiseid kokkusaamisi korraldab MTÜ Inkotuba ja toetab Tallinna Sotsiaal- ja Tervishoiuamet. Tugirühma kokkusaamised on osalejatele tasuta.

MTÜ Inkotuba loodi 2001. aastal. Igapäevateenusena pakub Inkotuba vastuseid pidamatus- ja põetushooldusalastele küsimustele ning annab tasuta professionaalset abi kõikidele soovijatele. Inkotoast saab soetada vajalikke mähkmeid, hooldus- ja abivahendeid, samuti korraldab MTÜ Inkotuba pidamatusealaseid koolitusi. Lisaks Tallinnale on Inkotoad Tartus, Pärnus, Võrus, Viljandis, Rakveres, Haapsalus, Kuressaares, Paides, Kohtla-Järvel ja Narvas. Ka “Omastehooldaja käsiraamatut” saab tasuta kõigist Inkotubadest.

Lisainfo: Pirjo Vaarmaa, MTÜ Inkotuba projektijuht, pirjo@inkotuba.ee, tel 5500290.