NB! Konto number ja ettevõtte nimi on muutunud!

Tallinna omastehooldajate 21. novembri kohtumisel räägitakse diakooniahaiglast

Tallinna omastehooldajate 21. novembri kohtumisel räägitakse diakooniahaiglast

Novembrikuu Tallinna omastehooldajate tugirühma kokkusaamine toimub 21. novembril 2012 algusega kell 13.00 Endla 59 (Tallinna Puuetega Inimeste Tegevuskeskuses).

Omastajahooldajatele esineb Teija Toivari, kes töötab Tallinna Diankooniahaiglas õena, hospiitsosakonna juhina ja kvaliteedijuhina. Haigla on Eesti Evangeelsele Luterlikule Kirikule kuuluv hooldushaigla ja ainus kirikule kuuluv haigla Baltikumis.

Teija Toivari räägib omastehooldajatele:

  • haigla ajaloost;
  • pakutavatest teenustest: hooldusravi, hospiitsteenust, koduõendust ja avahooldus- ning pansionaadi teenus;
  • hooldustöö korraldmise põhimõtetest;
  • küsimustest, millele peaksid mõtlema lähedased, kui nad soovivad oma hoolealust suunata teenusele mõnda hooldusasutusse.

Tallinna omastehooldajate tugirühma kohtumine toimub 21. novembril kell 13 Tallinna Puuetega Inimeste Tegevuskeskuse klubiruumis, aadressil Endla 59.

2012. aasta iga kuu kolmandal kolmapäeval toimuvatele kokkusaamistele ei pea ennast registreerima ja need on tasuta. Võta kaasa ka tuttav omastehooldaja!

Tallinna omastehooldajate tugirühma igakuiseid kokkusaamisi korraldab MTÜ Inkotuba ja toetab Tallinna Sotsiaal- ja Tervishoiuamet.

MTÜ Inkotuba loodi 2001. aastal. Igapäevateenusena pakub Inkotuba vastuseid pidamatus- ja põetushooldusalastele küsimustele ning annab tasuta professionaalset abi kõikidele soovijatele. Inkotoast saab soetada vajalikke mähkmeid, hooldus- ja abivahendeid, samuti korraldab MTÜ Inkotuba pidamatusealaseid koolitusi. Lisaks Tallinnale on Inkotoad Tartus, Pärnus, Võrus, Viljandis, Rakveres, Haapsalus, Kuressaares, Paides, Kohtla-Järvel ja Narvas. Ka “Omastehooldaja käsiraamatut” saab tasuta kõigist Inkotubadest.

Lisainfo:
Pirjo Vaarmaa, MTÜ Inkotuba projektijuht
Tel: 55500290
E-post: pirjo@inkotuba.ee
www.kuivaks.ee
www.tenapood.ee